Mexikaanse kip met chocoladesaus en Boekenhoutskloof’s The Chocolate Block

2015/01/img_6226.jpg
Vanavond op tafel: Mexikaanse kip met chocoladesaus. Naar een blog van Sabinakookt. http://www.sabinakookt.nl/mexicaanse-kip-met-chocoladesaus/. Wel hebben we bij de saus wat honing gedaan en extra chilivlokken voor meer pit.
Wat erbij? Kan niet anders dan The Chocolate Block van Boekenhoutskloof uit Franschhoek (Zuid-Afrika). 2008. 69% syrah. 12% grenache. 10% cabernet sauvignon. 10% cinsault. 2% viognier. Dik. Vol. Power. Rijp donker fruit. Chocolade, uiteraard. Cacao. Complex. Lange afdronk. Z’n geld meer dan waard. En wat een mooie combi met de chocoladedaus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s