Officiële lancering van genietsite www.ILoveFoodWine.nl met recept en wijn van de dag & meer

  
Dat was een mooi feestje van Anne-Wies van Oosten en Jolande Vos ter gelegenheid van de launch van hun genietsite http://www.ilovefoodwine.nl (ofwel: het culinaire platform I Love Food & Wine, kortweg ILFW). 

Felix Wilbrink, culinair journalist van de Telegraaf, deed de aftrap. Er was ‘plenty’ champagne van Jacqueline Smit van Dis Donc. En Lou Borrani’s crew van Wine and Dine had heerlijk gekookt en schonk mooie bijpassende wijnen. 

Recept en Wijn van de Dag

Het hart van de site vormt de dagelijkse wijn-spijs combi in de vorm van het Recept van de Dag en de Wijn van de Dag. Elke dag heeft een ander thema met recepten can culi-journalisten, foodbloggers en het Visbureau (nee, niet vrijdag-visdag, maar Fishermans Thursday, want het Visbureau wil af van vrijdag-visdag omdat er ook in de rest van de week meer vis gegeten moet worden!). 

Samenwerking

Bijzonder is de samenwerking met tal van bekende wijn- en foodschrijvers en bloggers en vakspecialisten, waaronder René van Heusden, Gerrit Jan Groothedde, Sieberen Meerema, Maarten Koek, Magda van der Rijst, Fred Nijhuis, Jody Mijts, Francesca van den Berk, Mariëlla Beukers. 
Meer info:

http://www.ilovefoodwine.nl

Of volg via twitter @ILoveFoodWineNL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s