Paddestoelenrisotto met bijzonder bio-wit uit Soave: Pieve Vecchia van Fasoli Gino

  
Paddestoelenrisotto gemaakt. Met kip met truffelessence. 

Erbij: 2012 Soave, Pieve Vecchia van Fasoli Gino. Verrassend bio-wit van 100% garganega van oude stokken. Donkergeel. Houtvergist en houtgerijpt. Van handgeplukte, deels ingedroogde, druiven. Vol, rijp, zacht, gastronomisch. 

Een Soave van 3 jaar oud? Kan best. Deze complexe wijn kan volgens de producent 10 jaar liggen. Bijzonder! Serveer ‘m niet al te koud (12-14 graden), dat is zonde!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s