Zwarte pasta met gamba’s en burrata met Maycas Limari chardonnay

IMG_5295.JPG
Zwarte pasta met knoflookgamba’s, doperwtjes, chilivlokken en burrata.

Erbij: chardonnay reserve uit Chili van Maycas Limari. Beetje houtlagering. Zuiver. Mooie fraicheur en balans. Aangenaam bittertje. Maycas de Limari is van Concha y Toro. Met deze lijn uit de koele Limari-vallei wil het grote Chileense huis frisse trendy wijnen maken. Dat lukt in dit gebied goed door de invloed van de koele lucht en mist van de Stille Oceaan. Het etiket is geïnspireerd op de Inca’s.

Voor de liefhebber: recept op http://bit.ly/1z0hc9n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s